I Npvision Group mener vi, at vi alle har et fælles socialt ansvar. Derfor tager vi ansvar for, at vores virksomhed belaster miljøet mindst muligt!

Vi har alle et ansvar for de omgivelser vi opererer i. Ved at samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens brugte IT udstyr, bidrager du til at belaste miljøet mindst muligt.

Samtidig bidrager du aktivt til at forbedre de sociale forhold for udsatte grupper, og du støtter arbejdet med forskning i og bekæmpelse af alvorlige og livstruende sygdomme.

Npvision Group går hånd i hånd med CSR

Det giver CSR din virksomhed

Npvision Groups CSR koncept er sammenflettet af 4 gode ingredienser, der alle er til gavn for din virksomhed:

Lønsomt salg

Virksomhedens udfasede IT infrastruktur kan sælges, og det kan sælges med en god fortjeneste via de rette samarbejdspartnere – også uden at virksomheden nødvendigvis samtidig køber nyt IT udstyr.

Vi aftager udfaset IT infrastruktur fra virksomheder og offentlige institutioner og sørger samtidig for al nødvendig logistik, registrering, datasletning og dokumentation.

Social ansvarlighed

At udvise social ansvarlighed er desværre endnu ikke en selvfølge!

Din virksomhed får sammen med Npvision Group mulighed for at tænke endnu mere på de omgivelser, virksomheden er en del af.

Npvision Groups unikke koncept er til gavn for din virksomhed og dens omgivelser.

Et foruddefineret beløb vil blive sendt direkte videre til et socialt ansvarligt formål, som du kan være med til at vælge, når din virksomhed sælger sin brugte IT infrastruktur til Npvision Group.

Tillidsfuldt samarbejde

Salg af brugt IT udstyr er en tillidssag.

Npvision Group sørger for at håndtere udstyret optimalt. Din virksomheds udfasede IT infrastruktur behandles med største respekt og fortrolighed, når du afsætter det til Npvision Group.

Du kan derfor trygt lægge hele processen i hænderne på Npvision Group.

Positivt image

Når du indgår i et samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens udfasede IT infrastruktur, signalerer du, at din virksomhed har omtanke for den verden, den opererer i.

For at illustrere og dokumentere dette overfor dine omgivelser, modtager du et ikon, du kan sætte på din hjemmeside sammen med en beskrivende og dokumenterende tekst.

Samtidig modtager du et certifikat, der dokumenterer den CSR-indsats, du har ydet i forbindelse med salget af den udfasede IT infrastruktur.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi