I Npvision Group mener vi, at vi alle har et fælles socialt ansvar. Derfor tager vi ansvar for, at vores virksomhed har en stærk CSR-profil!

Vi har alle et ansvar for de omgivelser vi opererer i. Ved at samarbejde med Npvision Group på salg af virksomhedens brugte IT udstyr, understøtter jeres virksomhed CSR-konceptet.

Samtidig bidrager I aktivt til at forbedre de sociale forhold for udsatte grupper, og I støtter arbejdet med forskning i og bekæmpelse af alvorlige og livstruende sygdomme.

Npvision Group går hånd i hånd med CSR

Det giver CSR jeres virksomhed

Npvision Groups-CSR koncept er sammenflettet af 4 gode ingredienser, der alle er til gavn for jeres virksomhed:

Lønsomt salg

Virksomhedens brugte IT udstyr kan sælges, og det kan sælges med en god fortjeneste via de rette samarbejdspartnere – også uden at virksomheden nødvendigvis samtidig køber nyt IT udstyr.

Vi aftager brugt IT udstyr fra virksomheder og offentlige institutioner og sørger samtidig for al nødvendig logistik, registrering, datasletning og dokumentation.

Social ansvarlighed

At udvise social ansvarlighed er desværre endnu ikke en selvfølge!

Jeres virksomhed får sammen med Npvision Group mulighed for at tænke endnu mere på de omgivelser, virksomheden er en del af.

Npvision Groups unikke koncept er til gavn for jeres virksomhed og dens omgivelser.

Et foruddefineret beløb kan blive sendt direkte videre til et socialt ansvarligt formål, som I kan være med til at vælge, når jeres virksomhed sælger sit brugte IT udstyr til Npvision Group.

Tillidsfuldt samarbejde

Salg af brugt IT udstyr er en tillidssag og derfor sørger Npvision Group også for at håndtere IT udstyret optimalt.

Jeres virksomheds brugte IT udstyr behandles med største respekt og fortrolighed, når I afsætter det til Npvision Group.

I kan derfor trygt lægge hele processen i hænderne på Npvision Group.

Positivt image

Når I indgår i et samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens brugte IT udstyr, signalerer I, at jeres virksomhed har omtanke for den verden, den opererer i.

For at illustrere og dokumentere dette overfor jeres omgivelser modtager I et ikon, der med fordel kan indsættes på jeres hjemmeside, sammen med en beskrivende og dokumenterende tekst.

Samtidig modtager I et certifikat, der dokumenterer den CSR-indsats, I har ydet i forbindelse med salget af det brugte IT udstyr.


CSR-certifikat samt ikon

Efter fuldført salgsproces til Npvision Group kan I rekvirere et CSR-certifikat samt ikon til internt brug!

Derved kan I som virksomhed dokumentere den CSR-indsats, I har ydet i forbindelse med salg af jeres brugte IT udstyr til Npvision Group. Således signalerer I som virksomhed ansvarlighed for den fælles verden, vi lever i.

Kopi af certifikat

CSR certifikat fra Npvision Group

Kopi af CSR ikon

CSR ikon fra Npvision Group

Vi støtter miljøvenlig pakning

Hos Npvision tænker vi på miljøet i vores pakning af varer

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi