Npvision Group blev grundlagt i 2010 og ejes af Niels Peter Holm, som har en baggrund fra IT-branchen gennem knap 20 år.

Efter mange år i IT-branchen så Niels Peter en forretningsmulighed indenfor brugt IT udstyr!

”Efter mange år, tilknyttet forskellige IT-forhandlere/distributører i Danmark, med fokus på salg af nye og brugte produkter, så jeg en mulighed i markedet for at skabe værdi for kunder og egen virksomhed, ved at opbygge et struktureret koncept for køb og salg af brugt, men funktionsdygtigt IT udstyr.”

Forretningsmodellen
Forretningsmodellen skulle have fokus på cirkulær økonomi således at forstå, at det

Vores historie hos Npvision Group

brugte IT udstyr kunne gavne både nye brugere, være økonomisk indbringende for sælgere samt mindst muligt belastende for miljøet. Dette forretningskoncept vurderede Niels Peter som værende både meningsfuldt og økonomisk berigende.

Markedet er eksploderet
Godt 10 år efter lanceringen af ovenstående forretningsmodel er markedet på netop dette eksploderet. Der er som bekendt kommet enormt fokus på vores miljø (CSR), vores evne til at genbruge samt et altid økonomisk incitament for et gensalg.

“Vi er stolte og taknemmelige over at have væsentlig indflydelse på denne meningsfulde teknologiske rejse. Vi er overbeviste om, at vi kun først lige har set starten på den nødvendige opmærksomhed omkring genbrug og dermed også gensalg af brugt IT udstyr.”

Vores målsætning
Det er Npvision Groups målsætning, at man i 2019 vil kunne imødekomme FN’s verdensmål #12 (Ansvarligt forbrug og produktion). Et fokusområde, som vil understøtte mange virksomheders ambitioner, henledt til vores fælles klimaansvar.


AAA

Fra dag ét har det været vigtigt for os at skabe en organisation, hvor god gammeldags service er væsentligt.

Derfor har alle profilerne i virksomheden en høj faglighed og lang anciennitet indenfor IT-branchen.

For tredje år i træk har vi opnået AAA-rating. Dette har stor betydning for os, da det overfor vores interessenter signalerer, at vores forretning er sund, stabil og værd at indgå aftaler med.

CSR

Hos Npvision Group synes vi, at det vi laver, er meningsfuldt og værdiskabende.

Det er vigtigt for os, at de opgaver, vi udfører, bliver gjort med omtanke for vores fælles miljø.

Vi har stor fokus på miljø, CSR og økonomi. Vi er stærkt inspireret af den cirkulære økonomi – en model, der sikrer, at vi kan fortsætte med at tænke innovativt, uden at det går ud over planeten.

Gazelle

Npvision Group har oplevet en konstant tilvækst af kunder, samarbejdspartnere samt medarbejdere siden vores opstart.

Vores solide vækst og resultater har resulteret i en veldreven virksomhed med økonomisk overskud.

Derudover har vores stærke forretningsmodel også resulteret i, at Npvision Group er blevet kåret som Børsen Gazelle for tredje år i træk.


Vision

Vi ønsker at være det naturlige valg, når virksomhederne ønsker at sælge deres brugte IT udstyr.

Samtidig ønsker vi at være kendetegnet ved at være tilgængelige, troværdige og diskrete.

Det naturlige valg!

Mission

Vi ønsker et tæt partnerskab, hvad enten fokus er på køb eller afsætning af brugt IT udstyr. 

Vi benytter hele verdensmarkedet, når vore samarbejdspartnere og kunder ønsker at få solgt deres ældre, men funktionsdygtige IT udstyr. Det selvsamme marked benyttes til at skaffe de produkter, vi får indkøbsforespørgsler på. 

Vi er i stand til at afsætte og skaffe næsten alle typer af IT-relateret produkter. Vi er også certificeret partner hos en række udvalgte producenter, hvilket giver os en lang række fordele. 

Samtidig giver den globale markedsplads og produkternes store bevægelighed os mange spændende og anderledes muligheder – et af vore fokusområder og kendetegn.

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi