Npvision Group blev grundlagt i 2010 og ejes af Niels Peter Holm, som har en baggrund fra IT-branchen gennem knap 20 år.

Efter mange år i IT-branchen så Niels Peter en forretningsmulighed indenfor brugt IT udstyr!

“Hos Npvision Group, mener vi, at vi alle har et fælles socialt ansvar. Derfor tager vi ansvar for, at vores virksomhed belaster miljøet mindst muligt.”

Elektronik er som bekendt en stor klimabelaster, hvorfor vi arbejder på at forøge levetiden på eksisterende hardware ved at genbruge det i stedet for at det bliver skrottet.

Vores historie hos Npvision Group

Npvision Group er specialiseret i at formidle både nyt og brugt IT, og er baseret på stærke og langvarige relationer til både kunder og samarbejdspartnere. Relationer, der har været præget af gensidig forståelse for dagligdagens udfordringer, hvor løsningen altid har været i centrum.

En velfungerende IT infrastruktur er forretningskritisk for de fleste virksomheder, og Npvision Group leverer den rigtige løsning til det konkrete behov. Det er denne tilgang, som hidtil har resulteret i gode forretningsmæssige resultater for alle parter.


AAA

Fra dag et har det været vigtigt for os, at skabe en organisation, hvor god gammeldags service er væsentligt.

Derfor har alle profilerne i virksomheden en høj faglighed og lang anciennitet indenfor IT-branchen.

For tredje år i træk har vi opnået AAA-rating. Dette har stor betydning for os, da det overfor vores interessenter signalerer, at vores forretning er sund, stabil og værd at indgå aftaler med.

CSR

Hos Npvision Group synes vi, at det vi laver er meningsfuldt og giver værdi.

Det er vigtigt for os, at de opgaver vi udfører, bliver gjort med omtanke på miljø og tryghed.

Vi har stor fokus på miljø, CSR og økonomi og er stærkt inspireret af den cirkulære økonomi – en model der sikrer, at vi kan fortsætte med at tænke innovativt, uden at det går ud over planeten.

Gazelle

Npvision Group har oplevet en konstant tilvækst af kunder, samarbejdspartnere samt medarbejdere siden vores opstart.

Vores solide vækst og resultater har resulteret i en veldreven virksomhed med økonomisk overskud.

Derudover har vores stærke forretningsmodel også resulteret i, at Npvision Group er blevet kåret som Børsen Gazelle for tredje år i træk.


Vision

Vi ønsker at være det naturlige valg, når virksomhederne ønsker at sælge deres udfasede IT udstyr.

Samtidig ønsker vi at være kendetegnet ved at være tilgængelige, troværdige og ikke mindst diskrete.

Vi ønsker at være Danmarks bedste IT Sourcer!

Mission

Vi lytter loyalt til vores kunders ønsker og reelle behov og skaffer derefter vore produkter – nyt eller brugt IT udstyr til netop den ønskede opgave.

Vi benytter hele verdensmarkedet til at skaffe de produkter, vi får forespørgsler på, ligesom vi benytter det selvsamme marked, når vore samarbejdspartnere og kunder ønsker at få solgt deres ældre, men funktionsdygtige produkter.

Vi er i stand til at skaffe næsten alle typer af produkter – både hardware og software. Vi er certificeret partner hos en række udvalgte producenter, hvilket giver os en lang række fordele. Samtidig giver den store markedsplads og produkternes store bevægelighed os mange spændende og anderledes muligheder – et af vore fokusområder og kendetegn.

Vi ønsker også at tilbyde serviceydelser på en række områder, som understøtter den aktuelle markedssituation – det være sig helt uafhængig af almindelige markedsstandarder og producenter.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi