Vision & Mission

Vision
Npvision Group ønsker at være det naturlige alternativ til kundernes primære IT forhandler. Samtidig ønsker vi at være kendetegnet ved at være tilgængelige, troværdige og diskrete.

Mission
Npvision Group er tænkt som et alternativ til den traditionelle IT forhandler. Vi lytter loyalt til vores kunders ønsker og reelle behov og skaffer derefter vore produkter – nyt eller brugt IT udstyr og IT infrastruktur – til netop den ønskede opgave. Vi benytter hele verdensmarkedet til at skaffe de produkter, vi får forespørgsler på, ligesom vi benytter det selvsamme marked, når vore kunder og samarbejdspartnere ønsker at få solgt deres ældre, men funktionsdygtige produkter.

Vi er i stand til at skaffe næsten alle typer af produkter – både hardware og software. Vi er certificeret partner hos en række udvalgte producenter, hvilket giver os en lang række fordele. Samtidig giver den store markedsplads og produkternes store bevægelighed os mange spændende og anderledes muligheder – et af vore fokusområder og kendetegn.

Samtidig ønsker vi at tilbyde serviceydelser på en række områder, som understøtter den aktuelle markedssituation – det være sig helt uafhængig af almindelige markedsstandarder og producenter.

Vi ønsker at være Danmarks bedste IT Sourcer!

Vores samarbejdspartnere

HP IBM Lenovo Adobe Microsoft Cisco