Medarbejdere

Niels Peter Holm Malling

Niels Peter Holm Malling

Indehaver

+45 20 20 65 56

Resume Niels Peter er ejer og stifter af Npvision Group A/S. Siden starten af halvfemserne har han været tæt knyttet til IT branchen, hvor han har taget ansættelser hos både producenter, distributører samt forhandlere. Dette har givet en bred og dyb forståelse for IT branchen og dens mange mekanismer. Niels Peter har skabt en moden salgsorganisation hvor gammeldags service er væsentligt. Niels Peter bor i Risskov med sin kone og to børn.

Christian Bøhne

Christian Bøhne

Key account manager

+45 30 30 48 55

Resume Christian har gennem hele hans arbejdsliv været tilknyttet IT relateret virksomheder. Senest hos UDM i Århus hvor Christian med stor succes har arbejder med salg af både nyt og brugt IT udstyr.

Christian bor sammen med sin kone og 2 børn i Egå.

Francois Hellfritzsch

Francois Hellfritzsch

Indkøb | Salg

+45 30 30 43 19

Resume Francois har brugt en stor del af sit arbejdsliv på at opbygge relationer samt en tung teknisk viden inden for IT infrastruktur samt klienter. Francois er bredt funderet og vil kunne hjælpe vores kunder på mange niveauer. Francois har tidligere været ansat hos InterData i Silkeborg samt som Account manager hos Dansk Computer Center i Hinnerup.

Francois bor i Silkeborg.

Kent S. Møller

Kent S. Møller

Salg

+45 20 20 65 63

Resume Kent har gennem tiden som afdelingschef hos Sonofon og Telia opbygget en solid viden og erfaring i IT branchen. Senest har Kent haft ansættelse hos Dansk Computer Center som Account manager.

Kent bor sammen med sine børn i Vejle.

Jesper Sørensen

Jesper Sørensen

Logistics

+45 30 63 64 46

Resume Jesper kommer fra en stilling som lagerchef hos Vibocold i Viborg. Tidligere har han arbejdet med salg og indkøb i autobranchen.

Jesper bor i Løgstrup sammen med sin kone og deres to børn.

Lotte Olsen

Lotte Olsen

Administration

+45 30 30 41 43

Resume Lotte har gennem sit arbejdsliv primært beskæftiget sig med økonomi og administration. Lotte har blandt andet haft ansættelse hos Jysk Rejsebureau samt Kalø Golfklub.

Lotte bor i Hørning med sin mand og to børn.

Ole Hansen

Ole Hansen

Legal and Marketing

+45 20 20 65 21

Resume

Steen Mathiassen

Steen Mathiassen

SEO, Adwords & Website Designer

+45 51 78 74 70

Resume

Call Center

Call Center

+45 86 19 90 19

Resume

Vores samarbejdspartnere

HP IBM Lenovo Adobe Microsoft Cisco