Følsomme data er en stor udfordring for mange virksomheder, og derfor bliver det ofte svært at skille sig af med brugt IT udstyr!

Det er derfor afgørende, at I vælger en samarbejdspartner, der kan sikre, at virksomhedsdata og personfølsomme oplysninger er korrekt og sikkert dataslettet.

Npvision Group har derfor egne specialuddannede medarbejdere, med mange års erfaring, til at dataslette vores kunders og partneres brugte IT udstyr.

Datasletningspartnere
Npvision Group benytter således også, på specialopgaver,

datasletningspartnere med mange års erfaring. Disse partnere benytter naturligvis også specialværktøjer og certificeret software og er ligeledes underlagt en underdatabehandlingsaftale udarbejdet af Npvision Group.

Valg af software til datasletning
Ved datasletning med software er det ikke tilstrækkeligt, at den benyttede software kan overskrive harddisken flere gange. Det er meget vigtigt, at softwaren adresserer hele harddisken, inklusive områder som PC’ens BIOS normalt ikke tillader bliver slettet. Der anvendes derfor bl.a. Certus-software til datasletning, da denne software lever op til den amerikanske standard Common Criteria EAL3+/NCSC (NIST)

Degaussing
Degaussing indebærer, at harddisken udsættes for et ekstremt magnetisk felt. Dermed slettes hele lagringsenhedens indhold. Vi anvender markedets kraftigste degausser udviklet af VS Security. Degaussing anvendes især i tilfælde, hvor harddisken har fysiske fejl, eller hvis man ønsker højeste sikkerhed for sletning af data.

Ved degaussing kan harddisken ikke genbruges!

Kontakt os for yderligere info om datasletning

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi