IT infrastruktur

Hvad er IT infrastruktur?
En betegnelse for det, at binde en masse IT udstyr sammen!

Denne del af opgaven er der mange der kan udføre, det svære ligger i, at sammensætte de helt rigtige enheder såsom servere, netværk, PC’er etc. til en stabil og hurtig IT infrastruktur. Med andre ord: Er det ikke det rigtige IT udstyr der bliver bundet sammen, vil virksomhedens infrastruktur med garanti opleve ustabile IT systemer og lange ventetider.

Virksomhedens infrastruktur:
IT infrastruktur er normalt ikke det virksomhederne bruger mest tid på i dagligdagen – altså lige indtil det ikke virker optimalt længere! De fleste tænker her helt naturligt, at det sikkert bare er deres computer der er blevet gammel og langsom (det er heller ikke utænkeligt) og har derfor ikke med i deres overvejelser, at det kunne være selve virksomhedens IT infrastruktur den er galt med – og det er her at vi kommer ind i billedet!

Lad os guide jer til den optimale IT infrastrukturløsning:
Npvision Group har med mere end 20 års erfaring i branchen, de bedste forudsætninger for, at skræddersy den helt korrekte IT infrastrukturløsning – og ikke bare til den lille virksomhed med få krav, men i særdeleshed også til de virksomheder der kræver mere komplekse IT løsninger!

5 fordelene ved en skræddersyet IT løsning:
» I får en præcis tilpasset IT løsning ud fra jeres behov!
» I kan reagere lynhurtigt på “markedets” nye krav!
» Større IT sikkerhed for dig og dine kunder!
» I kan løbende skalere jeres systemer op efter behov!
» I vil opleve en øget produktivitet via stabile systemer!

Ring og Hør mere


Npvision Groups primære fokusområder på IT infrastruktur er:

    • Storage er en vigtig del indenfor IT infrastruktur
    • Der skal være styr på backup når man bygger sin IT infrastruktur op
    • Npvision kan levere PC'er til jeres IT infrastruktur
    • En IT infrastruktur har brug for solide og effektive servere
    • Netværksudstyr og telefoni er ligeledes en del af den samlede IT infrastruktur

Storage og backup
Som IT begreb henviser det dels til selve dataopbevaringen og dels til det udstyr, som dataopbevaringen sker på. Det er intet problem at opbevare flere tusinde TB data, hvis økonomi ikke spiller nogen rolle. Hos Npvision har vi kunder, der har fra få TB data op til flere tusinde TB data, og fælles for dem alle er, at økonomi faktisk spiller en rolle. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvilke data der skal ligge på hvilke typer storage medier.

Endvidere er det væsentligt for brugeroplevelsen at forstå, hvordan storage og backup designes optimalt i forhold til brugerne og databaseadgangen. Skal det være blok- eller fil baseret storage? Hvor mange IOPS forventes på systemet? Hvordan håndteres spidsbelastninger bedst ud fra økonomiske og brugermæssige betragtninger? Hvor meget latency er rimeligt? Hvor forventes der at være hotspots og flaskehalse i systemerne – og hvornår?. Når storage- eller backupsystemet så er designet, skal den omkringliggende infrastruktur også være korrekt designet. Skal det være Network Attached Storage (NAS), Storage Area Network (SAN), FC arkitektur eller ethernet og så videre? Alt sammen væsentligt for den bedst mulige udnyttelse af systemerne. Npvision Group er både HP- og IBM- forhandler.

PC’er / Laptops
Npvision Group har i en lang årrække leveret PC´er og laptops til mange danske og udenlandske virksomheder. Vi har et højt teknisk niveau og ved, hvilke teknologier der er aktuelle i markedet netop nu. Vi har i tæt samarbejde med distributører og producenter en unik mulighed for at tilbyde relevante modeller til en prissætning, som markedet finder meget interessant. Npvision Group er både Lenovo- og HP-forhandler.

Servere
Servere findes i mange modeller og typer, og anvendelsesmulighederne er lige mangfoldige. Npvision Group rådgiver, i tæt samarbejde med relevante producenter, om, hvilke teknologier og modelvalg, der vil være rigtigt for jeres virksomhed. Npvision Group er både HP- og IBM-forhandler.

Netværksudstyr og Telefoni
Vores internationale orientering samt status som HP-netværksforhandler gør muligheden for at source de nyeste netværks- og telefoniprodukter særlig god. Vi har et bredt kendskab til alle de nyeste teknologier, og vi kan også her rådgive på teknologier og produktvalg. Npvision Group er HP-netværksforhandler.

Vores samarbejdspartnere

HP IBM Lenovo Adobe Microsoft Cisco