IT infrastruktur – En betegnelse for det, at binde en masse IT udstyr sammen – og denne del af opgaven er der mange, der kan udføre!

Det svære ligger i at sammensætte de helt rigtige enheder såsom servere, netværk, PC’er osv. til en stabil og hurtig – og ikke mindst: Sikker IT infrastruktur!

Med andre ord:
Er det ikke det rigtige IT udstyr der bliver bundet sammen, så vil virksomhedens infrastruktur med garanti opleve ustabile IT systemer og lange ventetider.

 

IT infrastruktur er kernen i enhver virksomheds succes!

IT infrastruktur er normalt ikke det virksomhederne bruger mest tid på i dagligdagen – altså lige indtil det ikke virker optimalt længere. De fleste tænker her helt naturligt, at det sikkert bare er deres computer, der er blevet gammel og langsom (hvilket heller ikke er utænkeligt), og har derfor ikke med i deres overvejelser, at det kunne være selve virksomhedens IT infrastruktur den er galt med – og det er her, vi kommer ind i billedet.

Lad os guide jer til den optimale IT infrastrukturløsning:

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi de bedste forudsætninger for, at skræddersy den helt korrekte IT infrastrukturløsning. Ikke bare til den lille virksomhed med få krav, men i særdeleshed også til virksomheder der kræver mere komplekse IT løsninger.


Vores fokusområder indenfor IT infrastruktur

Storage og backup er en yderst vigtig ingrediens indenfor IT infrastruktur

Storage og Backup

Som IT begreb henviser det dels til selve dataopbevaringen og dels til det udstyr som dataopbevaringen sker på. Det er intet problem at opbevare flere tusinde TB data, hvis økonomi ikke spiller en rolle.

Hos Npvision Group har vi kunder, der har fra meget få TB data op til flere tusinde TB data, og fælles for dem alle er, at økonomi faktisk spiller en rolle. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvilke data der skal ligge på hvilke typer storage medier.

Endvidere er det væsentligt for brugeroplevelsen at forstå, hvordan storage og backup designes optimalt i forhold til brugerne og databaseadgangen.

Skal det være blok- eller filbaseret storage? Hvor mange IOPS forventes på systemet? Hvordan håndteres spidsbelastninger bedst ud fra økonomiske og brugermæssige betragtninger? Hvor meget latency er rimeligt? Hvor forventes der at være hotspots og flaskehalse i systemerne – og hvornår?

Efterfølgende, når storage- eller backupsystemet er designet, skal den omkringliggende infrastruktur også være korrekt designet. Skal det være Network Attached Storage (NAS), Storage Area Network (SAN), FC arkitektur eller Ethernet og så videre.


Servere er indbegrebet af IT infrastruktur

Servere

Servere findes i mange modeller og typer, og anvendelsesmulighederne er mange. Npvision Group rådgiver, i tæt samarbejde med relevante producenter, om, hvilke teknologier og modelvalg, der vil være rigtige for jeres virksomhed.


Netværksudstyr er en meget stor del af den samlede IT infrastruktur

Netværksudstyr

Vores internationale orientering samt status som HP-netværksforhandler gør muligheden for at source de nyeste netværks- og telefoniprodukter særlig god. Vi har et bredt kendskab til alle de nyeste teknologier, og vi kan også her rådgive på teknologier og produktvalg.


pc og it infrastruktur

PC’er / laptops

Npvision Group har i en lang årrække leveret PC´er og laptops til mange danske og udenlandske virksomheder. Vi har et højt teknisk niveau og ved, hvilke teknologier der er aktuelle i markedet netop nu. Vi har i tæt samarbejde med distributører og producenter en unik mulighed for at tilbyde relevante modeller til en prissætning, som markedet finder meget interessant.


IT infrastruktur indebærer ligeledes telefoni og tablets

Telefoni og Tablets

Vores internationale orientering samt status som HP-netværksforhandler gør muligheden for at source de nyeste netværks- og telefoniprodukter særlig god. Vi har et bredt kendskab til alle de nyeste teknologier, og vi kan også her rådgive på teknologier og produktvalg.


Konsulenthuse

Npvision Group samarbejder med en række konsulenthuse!

Det betyder at disse partnere kan være behjælpelige med rådgivning om samt implementering af ny IT infrastruktur, ligesom de kan udføre faste konsulentopgaver efter dit behov. De selv samme konsulenthuse kan ligeledes være behjælpelige med nedtagning af jeres virksomheds nuværende IT infrastruktur.

Vil du høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde i samarbejde med konsulenterne?

Kontakt os og hør mere


Samarbejde med producenter

Vi samarbejder med en lang række producenter, hvoraf et udvalg er nævnt i menuen nedenfor. I kan læse mere om de enkelte producenter herunder, og såfremt jeres virksomhed ønsker yderligere informationer, er I naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse.

Npvision Group samarbejder med HP - Hewlett Packard

HP – Hewlett Packard

HP er en teknologivirksomhed, der opererer i mere end 170 lande.

Vi undersøger, hvordan teknologi og tjenester kan hjælpe folk og virksomheder med at løse deres problemer og udfordringer og realisere deres muligheder, håb og drømme. Vi anvender nye tanker og ideer til at skabe mere enkle, værdifulde og betroede oplevelser med teknologi, der løbende forbedrer vores kunders liv og arbejde.

Ingen andre firmaer tilbyder så komplet en teknologiproduktportefølje som HP. Vi tilbyder infrastruktur og forretningsmæssige tilbud, der spænder fra håndholdte enheder til nogle af verdens mest kraftfulde supercomputerinstallationer.


Npvision Group samarbejder med IBM

IBM

IBM Danmark er landets førende virksomhed indenfor informationsteknologiske produkter, løsninger og serviceydelser. De primære forretningsområder ligger inden for netværksløsninger, systemintegration, service- og konsulentvirksomhed.

IBM er i stand til at levere totale løsninger, der bygger på IBM’s produkter og teknologi.


Npvision Group samarbejder med Lenovo

Lenovo

Lenovo stræber efter at være et nyt verdensfirma, der udvikler prisbelønnede PC’er til deres kunder.

Vi opererer som et firma, der er uhæmmet af mure eller organisatoriske strukturer. Vi designer innovative og spændende produkter og tjenester for at imødekomme vores kunders behov.


Npvision Group samarbejder med APC - American Power Conversion

APC – American Power Conversion

I dagens “altid på, altid tilgængelig” verden, hvor virksomheder ikke kan stoppe og nedetid måles i kroner og øre, giver American Power Conversion (APC) beskyttelse mod nogle af de vigtigste årsager til nedetid, tab af data og hardwarebeskadigelse: strømproblemer og temperatur .

Som en global leder inden for netværkskritisk fysisk infrastruktur løsninger, sætter APC standarden i sin branche for kvalitet, innovation og support.

Dens omfattende løsninger, der er designet til både hjemme- og erhvervsmiljøer, forbedrer håndterbarheden, tilgængeligheden og ydeevnen af ​​følsomt elektronisk, netværk, kommunikation og industrielt udstyr i alle størrelser.


Npvision Group samarbejder med Microsoft

Microsoft

Microsoft er grundlagt på den overbevisning, at mennesker og virksomheder kan udrette ekstraordinære ting ved hjælp af teknologi, og vores vision er at gøre alle mennesker og organisationer på planeten i stand til at opnå mere.

Vi arbejder fokuseret på at sætte vores kunder i stand til at drive deres digitale transformationsrejse ved hjælp af innovativ teknologi. Det skal vi opnå ved at gøre teknologi mere personlig, ved at genopfinde produktivitet og forretningsprocesser og ved at bygge den intelligente sky.


Npvision Group samarbejder med Cisco

Cisco

Cisco er verdens førende leverandør af den hardware, software og service, som får både internettet og mange andre typer netværk til at fungere.

Hvad enten du sender en e-mail, logger på firmanetværket, benytter en IP-telefon, besøger en hjemmeside, ser en YouTube-video, bruger instant messaging eller downloader en musikfil, så er det med stor sandsynlighed Cisco-udstyr og -teknologi, der bringer datatrafikken hurtigt og sikkert frem og tilbage og gør din netværksoplevelse mulig.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi