Som fungerende IT Broker samarbejder vi med både danske og udenlandske forhandlere og sikrer derved, at vores kunder altid bliver tilbudt en markedsledende pris for deres brugte IT udstyr!

Processen kan være, at vi har den direkte kontakt til en kunde, der ønsker at sælge brugt IT udstyr. Dermed kan forhandleren koncentrere sig om et eventuelt nysalg.

Alternativt er forhandleren ansvarlig for hele opgaven, og Npvisions rolle som IT Broker er dermed udelukkende at supportere forhandleren med afsætning i det brugte IT udstyr.

Overskuddet fra et videresalg deles efter nærmere aftale,
således at alle parter er tilfredse!

Hvis jeres virksomhed primært er en IT broker-virksomhed, vil vi naturligvis også gerne søge at hjælpe med at afsætte jeres ”take-outs” eller produkter fra jeres etablerede lager. Vores anciennitet i markedet gør, at vi har et meget etableret netværk blandt verdens IT brokere, hvorfor vi er et unikt alternativ.

Vi håber, I har lyst til at spørge os fremadrettet, hvis I har behov for en samarbejdspartner på udvalgte opgaver.

Kontakt os og hør mere


Hvordan arbejder en IT Broker?

Når I samarbejder med Npvision Group omkring salg af virksomhedens brugte IT udstyr, kan I være sikre på at få en professionel og loyal samarbejdspartner. Vi arbejder struktureret efter en velafprøvet “10 steps”-proces, og fokuserer fuldt ud på at være tilgængelige, troværdige og diskrete.

Et samarbejde vil forløbe ud fra følgende 10 steps – se dem her!


Skrotning af IT udstyr uden gensalgsværdi

Såfremt IT udstyret har status af “skrot”, vil vi gerne være behjælpelige med afhentning og miljømæssig korrekt bortskaffelse.

Vil I høre mere? – Kontakt os her

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi