Vores tætte samarbejde med danske og udenlandske forhandlere sikrer, at vores kunder bliver tilbudt en markedsledende pris for deres udstyr!

Processen kan være, at vi har den direkte kontakt til en kunde, der ønsker at sælge brugt IT udstyr. Dermed kan forhandleren koncentrere sig om et eventuelt nysalg.

Alternativt er forhandleren ansvarlig for hele opgaven, og Npvisions rolle er dermed udelukkende at supportere forhandleren med afsætning i det brugte IT udstyr.

Npvision Group fungerer som IT Broker

Overskuddet fra et videresalg deles efter nærmere aftale,
således at alle parter er tilfredse!

Hvis jeres virksomhed primært er en IT broker virksomhed, vil vi naturligvis også gerne søge at hjælpe med at afsætte jeres ”take-outs” eller produkter fra jeres etablerede lager. Vores anciennitet i markedet gør, at vi har et meget etableret netværk blandt verdens IT brokere, hvorfor vi er et unikt alternativ.

Vi håber, I har lyst at spørge os fremadrettet, hvis I har behov for en samarbejdspartner på udvalgte opgaver.

Kontakt os og hør mere


Hvordan samarbejder vi?

Når I samarbejder med Npvision Group omkring salg af virksomhedens brugte IT udstyr, kan I være sikre på, at få en professionel og loyal samarbejdspartner. Vi arbejder struktureret efter en velafprøvet “10 steps” proces, og fokuserer fuldt ud på at være tilgængelige, troværdige og diskrete.

Et samarbejde vil forløbe ud fra følgende 10 steps – Se dem her!


Skrotning af IT udstyr uden gensalgsværdi

Såfremt IT udstyret har status af “skrot”, vil vi gerne være behjælpelige med afhentning og miljømæssig korrekt bortskaffelse.

Vil I høre mere? – Kontakt os her

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi