CSR – Social ansvarlighed

I Npvision Group mener vi, at vi alle har et fælles socialt ansvar. Derfor tager vi ansvar for, at vores virksomhed belaster miljøet mindst muligt, og vi støtter op om organisationer, der arbejder for et bedre miljø. Og derfor bidrager vi også til at støtte udsatte menneskegrupper samt hjælper organisationer, der arbejder for at bekæmpe livstruende sygdomme.

Det giver CSR din virksomhed

Hvad er CSR? CSR står for “Corporate Social Responsibility” – virksomheders sociale ansvarlighed.

Hvorfor CSR? Vi har alle et ansvar for de omgivelser, vi opererer i. Ved at samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens udfasede IT infrastruktur, bidrager du til at belaste miljøet mindst muligt. Samtidig bidrager du aktivt til at forbedre de sociale forhold for udsatte grupper, og du støtter arbejdet med forskning i og bekæmpelse af alvorlige og livstruende sygdomme.

Det giver CSR din virksomhed: En god mavefornemmelse af at give noget tilbage til det samfund, virksomheden opererer i. Et positivt omdømme sammen med en mulighed for at positionere virksomheden overfor relevante målgrupper.

Vores CSR-koncept


Npvision Groups CSR-koncept er en ny mulighed for at kombinere god forretning med social ansvarlighed. Vores CSR-koncept er med andre ord til gavn for din virksomhed såvel som for samfundet.

Npvision Groups CSR-koncept er sammenflettet af 4 gode ingredienser, der alle er til gavn for din virksomhed:

1Lønsomt salg af udfaset IT infrastruktur
Virksomhedens udfasede IT infrastruktur kan sælges, og det kan sælges med en god fortjeneste via de rette samarbejdspartnere – også uden at virksomheden nødvendigvis samtidig køber nyt IT udstyr. Npvision Group aftager udfaset IT infrastruktur fra virksomheder og offentlige institutioner og sørger samtidig for al nødvendig logistik, registrering, datasletning og dokumentation.

Ring og Hør mere

2Social ansvarlighed

At udvise social ansvarlighed er ikke en selvfølge. Din virksomhed får sammen med Npvision Group mulighed for at tænke endnu mere på de omgivelser, virksomheden er en del af. Npvision Groups unikke koncept er til gavn for din virksomhed og dens omgivelser. Et foruddefineret beløb vil blive sendt direkte videre til et socialt ansvarligt formål, som du kan være med til at vælge, når din virksomhed sælger sin brugte IT infrastruktur til Npvison Group.

Ring og Hør mere

3Tillidsfuldt samarbejde

Salg af brugt IT udstyr er en tillidssag. Npvision Group sørger for at håndtere udstyret optimalt. Din virksomheds udfasede IT infrastruktur behandles med største respekt og fortrolighed, når du afsætter det til Npvision Group. Du kan derfor trygt lægge hele processen i hænderne på Npvision Group.

 

Du kan læse mere her omkring selve IT håndteringen.

 

Npvision Groups afsætningskanaler er nøje udvalgt og baserer sig på langvarige samarbejdsrelationer. IT infrastrukturen afsættes naturligvis i fuld overensstemmelse med den gældende IT eksportlovgivning.

Ring og Hør mere

4Positivt image

Når du indgår i et samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens udfasede IT infrastruktur, signalerer du, at din virksomhed har omtanke for den verden, den opererer i.
For at illustrere og dokumentere dette overfor dine omgivelser, modtager du et ikon, du kan sætte på din hjemmeside sammen med en beskrivende og dokumenterende tekst. Således har du en positiv nyhed fx til din hjemmeside. Samtidig modtager du et certifikat, der dokumenterer den CSR-indsats, du har ydet i forbindelse med salget af den udfasede IT infrastruktur.

Ring og Hør mere

Vilkår for CSR-konceptsamarbejdet Npvision arbejder med støtte til tre valgte organisationer. Ved hvert projekt vælger din virksomhed en af nedenstående:


Socialt ansvar
Sundhed

Miljø

Social ansvarlighed – Børnehjælpsdagen
Sundhed/sygdomsbekæmpelse – Kræftens Bekæmpelse
Miljø – WWF Verdensnaturfonden

Støttetariffer Der ydes støtte til de tre ovennævnte formål efter nedenstående tariffer, der baserer sig på størrelsen af salget af virksomhedens brugte IT udstyr:

Salgsbeløb Donation
0 til 25.000 kr. Mindst 1000 kr.
25.000 til 100.000 kr. Mindst 2.500 kr.
100.000 til 250.000 kr. Mindst 5.000 kr.
> 250.000 kr. Efter aftale

Kontakt Adm. direktør Niels Peter Holm på:

support-child-cancer_dk
support-child-cancer_en

Vores samarbejdspartnere

HP IBM Lenovo Adobe Microsoft Cisco