Datasletning

Følsomme data er en stor udfordring for mange virksomheder, og derfor bliver det ofte svært at skille sig af med udfaset eller brugt IT udstyr.

Derfor er det afgørende at du vælger en samarbejdspartner, der kan sikre, at virksomheds- og personfølsomme data er korrekt slettet.

Npvision Group og vores datasletningspartner har mange års erfaring med datasletning, hvor specialværktøjer bliver benyttet i processen. Al vores datasletning foretages af vores partners specialuddannede medarbejdere.

Ved datasletning med software er det ikke tilstrækkeligt at den benyttede software kan overskrive harddisken flere gange. Det er meget vigtigt, at softwaren adresserer hele harddisken, inklusiv områder som PC’ens BIOS normalt ikke tillader bliver slettet. Der anvendes derfor IBAS ExpertEraser til datasletning, da denne software lever op til den amerikanske standard DoD5220.22-M2.

Degaussing indebærer at harddisken udsættes for et ekstremt magnetisk felt. Dermed slettet hele lagringsenhedens indhold. Vi anvender markedets kraftigste degausser udviklet af IBAS. Degaussing anvendes især i tilfælde, hvor harddisken har fysiske fejl, eller hvis man ønsker højeste sikkerhed for sletning af data. Ved degaussing kan harddisken ikke genbruges.

Ring til os

Vores samarbejdspartnere

HP IBM Lenovo Adobe Microsoft Cisco