Ved et samarbejde med Npvision Group omkring salg af virksomhedens brugte IT udstyr, vil det foregå i nedenstående 10 steps:

1Behovsafdækning
En medarbejder fra Npvision er med i afklaringsfasen, hvor det bliver afklaret, hvorvidt det er rentabelt at igangsætte processen om afhentning, håndtering og salg af virksomhedens brugte IT udstyr.
2Samarbejdsaftale indgås
Der indgås en formel aftale, hvor den aftalte pris for det aktuelle IT udstyr fremgår, såvel som fragtvilkår og afhentningsdato. Desuden fremgår det af aftalen, hvilke betingelser der gælder, hvis IT udstyret (mod forventning) ikke er funktionsdygtigt eller har kosmetiske skader.
3Afhentning af udstyr
Det brugte IT udstyr afhentes af en af Npvisions kurerer på en eller flere aftalte adresser.
4Registrering og test
Det brugte IT udstyr bliver sorteret, registreret og funktionstestet.
5Opsætning, klargøring og datasletning
IT udstyret bliver opsat og klargjort til datasletning. Datasletningen gennemføres efter vores beskrevne procedure og standarder. Se særskilt procesbeskrivelse under ”datasletning”.
6Dokumentation for datasletning udleveres
Efter datasletningen udleverer Npvision Group en samlet datasletningsrapport samt eventuelt særskilt certifikat på hver enkelt disk.
7IT udstyr destrueres med mindst mulig belastning for miljøet
Npvision destruerer defekt IT udstyr/defekte enheder under stor hensyntagen til miljøet.
8Velfungerende IT udstyr videresælges
Det nu funktionsdygtige og dataslettede brugte IT udstyr, bliver endelig klargjort til salg. Processen indebærer naturligvis også fjernelse af eventuelle tyverimærkninger og klistermærker samt en rengøring af produktet.
9Handlen afregnes
Når det brugte IT udstyr er salgsklart, afregner Npvision Group med sælger – med eventuelle fradrag for fejl og mangler.
10Virksomheden modtager certifikat
Såfremt virksomheden har ønsket at donere en del af beløbet via vores CSR-program, fremsendes vores CSR-certifikat.

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi