Følsomme data er en stor udfordring for mange virksomheder, og derfor bliver det ofte svært at skille sig af med brugt IT udstyr!

Det er derfor afgørende at du vælger en samarbejdspartner, der kan sikre, at virksomhedsdata og personfølsomme oplysninger er korrekt slettet.

Npvision Group og vores datasletningspartner har mange års erfaring med datasletning, hvor specialværktøjer bliver benyttet i processen.

Al vores datasletning foretages af vores partners specialuddannede medarbejdere.

Vi garanterer 100 % sikker GDPR datasletning

Ved datasletning med software er det ikke tilstrækkeligt at den benyttede software kan overskrive harddisken flere gange. Det er meget vigtigt, at softwaren adresserer hele harddisken, inklusiv områder som PC’ens BIOS normalt ikke tillader bliver slettet. Der anvendes derfor bl.a. Certus software til datasletning, da denne software lever op til den amerikanske standard DoD5220.22-M2.

Degaussing indebærer at harddisken udsættes for et ekstremt magnetisk felt. Dermed slettet hele lagringsenhedens indhold. Vi anvender markedets kraftigste degausser udviklet af VS Security. Degaussing anvendes især i tilfælde, hvor harddisken har fysiske fejl, eller hvis man ønsker højeste sikkerhed for sletning af data.

Ved degaussing kan harddisken ikke genbruges!

Kontakt os for yderligere info om datasletning

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi