Med knap 100 års samlet IT-erfaring har vi et unikt, bredt, men også realistisk forhold til køb og salg af brugt funktionsdygtigt IT udstyr!

Når kernekompetencen hos Npvision Group er den, at kunne afsætte brugt IT udstyr nationalt såvel som internationalt, stiller det krav til et unikt og bredt afsætningsnetværk – et netværk opbygget gennem de seneste 15 år.

Npvision Group er kendetegnet ved at have købs- og afsætningsmuligheder på tværs af produktgrupper, producenter og dermed også samlede mængder.

Npvision Group opererer indenfor køb og salg af brugt it udstyr

Det giver Npvision Group den unikke fordel at imødekomme kunder og partneres ønske om at aftage alle brugte IT-produkter samtidigt eller blot løbende.

Vores erfaring er dog, at brugt IT udstyr, der er ældre end 5-6 år, sjældent repræsenterer nogen større værdi. Derfor ønsker vi også at indtræde i udskiftnings- og migreringsprocessen så tidligt som overhovedet muligt.

Med andre ord:
Jo før virksomhederne tager en beslutning om aflevering af brugt IT udstyr, desto større værdi har det i et videresalg.


Hvilket brugt IT udstyr kan sælges?

Som udgangspunkt hjemtager vi alt brugt IT udstyr. En forudsætning er dog, at det fortsat er funktionsdygtigt og rimeligt vedligeholdt. Vi har aftagere til alle af de nedenstående produkttyper – uanset producent!

Npvision Group er aftager af brugte pc'er
Brugte servere kan videresælges
Npvision group arbejder med brugt netværksudstyr
Npvision Group er aftager af brugt telefoni og tablets
Lad Npvision Group aftage dit brugte storage og backup udstyr
Npvision Group sørger for datasletning af det brugte IT udstyr

IT udstyr til virksomheder

Udover opkøb af brugt IT udstyr, er vi også leveringsdygtige i nyt IT udstyr til jeres virksomhed – det nye udstyr kan jo helt eller delvist købes for de midler, I har fået for det brugte!

Vi samarbejder med en række partnere, der kan være behjælpelige med rådgivning om samt implementering af ny IT-infrastruktur, ligesom de kan udføre faste konsulentopgaver efter jeres behov.

Kontakt os for mere info

Vores brands

Vi samarbejder med HP Vi samarbejder med IBM Vi samarbejder med Dell Vi samarbejder med Lenovo Vi samarbejder med Adobe Vi samarbejder med Microsoft Vi samarbejder med Cisco Vi samarbejder med APC Vi samarbejder med Apple   Vi samarbejder med EMC Vi samarbejder med Hitachi